Yksityisyys

Hinnat

Gorilla Kuvatoimisto Oy tarjoaa sinulle mahdollisuuden Hires-kuiven lataamiseen suoraan verkkopalvelustamme osoitteessa www.gorilla.fi. Gorilla takaa, että asiointi verkkoplavelussa on luotettavaa ja että käsittelemme tietojasi henkilötietolain mukaisesti ja muutoinkin huolehdimme yksityisyyden suojan toteutumisesta henkilötietojen käsittelyssä. Tietojasi käsitellään seuraavalla tavalla.

Henkilötiedot

Rekisteröinnin yhteydessä kysymme muutamia kuvien lataamisen kannalta tärkeitä tietoja.

Rekisteröinnin ja kuvan lataamisen yhteydessä hyväksyt sen, että tallennamme antamasi tiedot asiakastietokantaamme ja että voimme käyttää tietoja palvellessamme sinua. Gorilla takaa, että käsittelemme tietojasi henkilötietolain mukaisesti ja muutoinkin huolehdimme yksityisyyden suojan toteutumisesta henkilötietojen käsittelyssä. Gorilla ei luovuta tietoja edelleen kolmannelle osapuolelle.

Jos haluat saada uutiskirjeitämme toimitamme ne sinulle sähköpostin välityksellä. Jos et enää halua saada uutiskirjeitämme voit peruuttaa tilauksesi joko verkkopalvelumme osiossa “Omat tiedot” tai uutiskirjeiden alla olevasta peruutus-linkistä.

Sinulla on Ruotsin henkilötietolain (1998:204) mukainen oikeus tarkistaa, mitä sinua koskevia tietoja asiakasrekisteriimme on tallennettu. Jos tiedot ovat virheellisiä, puutteellisia tai epäolennaisia voit vaatia meitä joko korjaamaan tiedot tai poistamaan ne tietokannastamme. Voit toimittaa meille tietojen tarkistuspyynnön sähköpostitse osoitteeseen info@gorilla.fi.

Evästeet

Käytämme verkkopalvelussamme evästeitä (cookies). Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallentuu tietokoneellesi vierailemaltasi Internet-sivustolta. Evästeitä käytetään mm. helpottamaan Internet-sivustojen käyttämistä sekä toiminnoissa, jotka kertovat millä sivuston sivuilla käydään ja kuinka kauan vierailut sivustoilla kestävät.

Evästeitä on kahdenlaisia. Toiset evästeet tallentavat tiedoston käyttäjän tietokoneelle ja niitä käytetään esimerkiksi toiminnoissa, jotka kertovat, mitä uutta kyseiselle Internet-sivulle on tullut sen jälkeen kun käyttäjä kävi siellä edellisen kerran. Toisentyyppisiä evästeitä kutsutaan nimellä session-cookies. Ne tallentuvat käyttäjän tietokoneelle vain siksi aikaa kun käyttäjä on kyseisellä sivulla. Kun käyttäjä poistuu kyseiseltä sivulta häviävät evästeet myös hänen tietokoneeltaan.

Voit valita selaimesi asetuksissa haluatko käyttää evästeitä vai et. Jos et hyväksy evästeitä voit edelleen käyttää suurta osaa verkkopalvelustamme. Jotta voisit suorittaa tilauksesi loppuun verkkopalvelussamme, sinun tulee kuitenkin hyväksyä evästeiden käyttö.

Luottokortilla maksaminen DIBS:n kautta

Teemme yhteistyötä DIBS Payment Services AB: n kanssa, joka on pohjoismaiden johtava verkkomaksupalveluiden toimittaja. DIBS on kaikkien keskeisten pankkien ja luottokorttiyhtiöiden hyväksymä kumppani turvallisen verkkomaksamisen välittäjäksi.

DIBS vakuuttaa, että kaikki sen välittämät maksutapahtumat ovat salattuja (SSL, Secure Sockets Layer) ja että vain maksu- ja pankkijärjestelmät voivat lukea luottokorttitietoja. Gorillalla ei tämän vuoksi ole missää vaiheessa pääsyä luottokorttisi tietoihin emmekä täten voi tallentaa niitä tietokantoihimme.

Hyväksymämme luottokortit ovat VISA ja Mastercard. Gorilla ei omasta puolestaan veloita luottokortilla maksamisesta mitään.

Laskulla maksaminen

Jos haluat maksaa laskulla, toimitamme sinulle laskun heti kun olet suorittanut tilauksesi. Laskun maksuehto on 30 päivää netto. Emme sovella laskutuslisää. Maksun myöhästymisestä veloitamme viivästymiskokoa 8 %. Jos laskun maksaminen edelleen myöhästyy perimme asiakkaalta lisätään laskun loppusummaan perintämaksu.

Jos olet uusi laskutusasiakas täytyy Gorillan antaa ensin hyväksyntänsä tilauksesi loppuun saattamiseksi. Varmistus siitä, että Gorilla hyväksyys sinut asiakkaakseeen toimitetaan sähköpostiisi tunnin kuluessa (virka-aikana) tilauksen tekemistä.

Tilausvahvistus

Kun olet tehnyt tilauksesi verkkopalvelussamme toimitamme sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tarkista tietojen oikeellisuus vaihvistuksen saatuasi.



Rekisteröidy uutena käyttäjänä

Stäng
overlay
loading

Luo kansio

Stäng