Folio Images

Tietoa meistä

Folio Images - Kuvatoimisto Gorilla on toiminut suomalaisilla markkinoilla 24 vuoden ajan. Folio Images kuvakokoelma sisältää luovaa ja korkeatasoista valokuvaa ja toimisto onkin nauttinut jo pitkään vankkumatonta arvostusta sekä Suomessa että kansainvälisillä markkinoilla. Vuonna 2010 ruotsalainen kuvatoimisto Folio osti Gorillan koko osakekannan. Folion arkiston peruspilaireina toimii nykyään kolme kuvakokoelmaa: Folio Images on toiminut vuodesta 2003 nykyisessä omistuksessa sekä toiminta konseptissa jossa räätälöidysti vain laadukkaimmat kuvat pääsevät skandinaaviseen valikoimaamme.

Meidän kokoelmamme

Folio Images on tällä hetkellä 25 sopimuskuvaajaa. Folio Images tarjoaa asiakkailleen luovia suomalaisia laatuvalokuvia, joita on varta vasten tuotettu kaupallisia markkinoita varten, mutta jotka samalla ovat säilyttäneet yksilöllisen, tunnistettavan Folio-leiman. Folion kuvia on jo pitkään ollut tarjolla laajasti myös kansainvälisillä markkinoilla. Folion kuvaajista monet lukeutuvat Suomen nimekkäimpien valokuvaajien joukkoon.

Foliolla on tällä hetkellä 90 sopimuskuvaajaa. Monet heistä lukeutuvat Ruotsin eturivin valokuvaajiin, mutta mukana on myös nuoria taitavia tekijöitä. Folion tuotanto kattaa laajan kirjon keskeisisä aiheita aina lifestyle- ja muotikuvista dokumentti- ja luontokuviin. Aiheiden monimuotoisuus ja kuvien korkea laatu ovat Folion kokoelman leimallisimmat erityispiirteet.

Briljansilla on tällä hetkellä 15 sopimuskuvaajaa. Kaikki Briljanssin kuvaajat ovat kokeneita alansa ammattilaisia. Briljans tarjoaa asiakkaille klassista kuvakieltä ja laadukkaita, perinteisiä aiheita sisältäviä valokuvia mm. saaristosta, tuntureilta ja maaseudulta.

Kansainvälinen levitys

Folio Images on useita kansainvälisiä yhteistyökumppaneita, joilla puolestaan on lukuisia myyntikonttoreita eri puolilla maailmaa. Folio Images kuvat ovat herättäneet suurinta mielenkiintoa Saksassa, Yhdysvalloissa ja Iso-Britanniassa.Rekisteröidy uutena käyttäjänä

Stäng
overlay
loading

Luo kansio

Stäng