Uutiset

Tietoa meistä

2015-09-17 Höstsalongen

Ylpeänä voimme kertoa, että toimitusjohtajamme Susanne Grönroos on osallistunut Höstsalongenin tuomaristoon Tukholman valokuvausmuseossa. Tuomaristo kävi läpi 2 304 valokuvaajan hakemuksen ja valitsi niistä 24 näytteilleasettajaa. Tämän lisäksi jokainen tuomari sai tänä vuonna tehtäväkseen kutsua yhden valokuvaajan, joka ei ollut hakenut, ja jonka he toivoivat osallistuvan näyttelyyn. Susanne valitsi Emilia Bergmark-Jimenezin.

2015-08-01 Astrakan uusi yhteistyökumppani

Voimme nyt tarjota myös uuden yhteistyökumppanimme, Astrakan, kuvia. Astrakan on uusi kuvatoimisto, jonka kuvat tuottaa Malmössä sijaitseva kuvatoimisto Apelöga. Kuvat ovat uusia, ruotsalaisia ja royalty-vapaita kuvia. Apelöga tuottaa kuvia nuorella ja modernilla tyylillä. Apelögan puoleensavetävän kokoelman valttina on vahva ymmärrys valokuvauksesta ilmaisumuotona sekä markkinoista jolla he toimivat.

2011-07-08 Maskot uusi yhteistyökumppani

Maskotin kanssa voimme kiitos yhteistyön nyt tarjota korkealaatuisia royalty-vapaita kuvia. Maskot on tänä päivänä ruotsalaisten royalty-vapaiden kuvien johtava tuottaja. Heidän kuvansa tunnistaa selkeästä skandinaavisesta kuvakielestä. Aitoja ja luonnollisia kuvia joissa fokus on ihmisissäw ja suhteissa sekä arjessa että liike-elämässä. Maskotin kuvien yhdistäminen meidän omiin kuviin tuo näyttämöllemme täydennystä.

2014-01-24 World Press Photo

Ylpeänä ilmoitamme että toimitusjohtajamme Susanne Grönroos on kutsuttu Suomen World Press Photo 2014 – kilpailun tuomaristoon.Rekisteröidy uutena käyttäjänä

Stäng
overlay
loading

Luo kansio

Stäng