Meidän
videot

Meidän kuvamme

Tarjoamme nyt Folio Filmin kautta videoarkiston jossa on niin visuaalisesti kuin laadullisestikin poikkeuksellisen viimeisteltyä videokuvaa pohjoismaisella tunnelmalla tietenkin. Tämä työskentelytapa antaa vapauden löytää juuri oikeat kuvakulmat sekä tarvittavan korkeuden kuvaushetkellä. Punaisena lankana kaikissa videoissamme on laatu, maagiset lentoretket kaupunkien kattojen yllä tai vaikeakulkuisesta maastosta. Materiaali on kuvattu markkinoiden parhaalla kalustolla näin takaamme että laatu soveltuu käytettäväksi niin tv kuin elokuva käyttöön ja tallennettu RAW muodossa. Arkisto kasvaa koko ajan uudella materiaalilla.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja, info@folio.se


Asiakkaat

Moni asiakkaamme arvostaa korkeaa laatuamme ja videoitamme onkin käytetty monessa tv-tuotannossa. Pari mainittavan arvoista mainoskampanjaa jossa videoitamme käytetty ovat olleet Red Bull, Volvo, Tele2 sekä Scania. Eniten ylpeyttä kuitenkin antaa Aviciin kappale ”Addicted to You” jossa meidän materiaali on voimakkaasti mukana. Tämä video on katsottu jo yli 300 miljoonaa kertaa YouTubessa.

Toimeksianto


Teemme myös toimeksianto kuvauksia jos et löydä hakemaasi arkistostamme. Folio Filmin kalusto on erityisen sopeutuva mainoskäyttöön jossa tarve korkealle laadulle. Tarjoamme eri kopteripaketteja videokameralla varustettuna tarvitsemaasi tuotantoon.

Ota yhteyttä ja kysy tarjousta, info@folio.seRekisteröidy uutena käyttäjänä

Stäng
overlay
loading

Luo kansio

Stäng